RETURER & ÅTERBETALNING

Du har rätt att returnera en produkt och få en återbetalning om du inte är nöjd. Vänligen skicka ett mejl till epost@lakehouse20.se och uppge ditt ordernummer samt orsak till varför du vill skicka tillbaka varan för att få en förbetald returfraktsedel.

 

Det går även bra att returnera produkter från vår webshop i våra fysiska butiker.

 

Utökat returrätt till och med 7:e januari 2019 för köp efter 22/11/2018.

 

Varan du vill returnera måste vara i säljbart skick, i sin originalförpackning samt måste returneras inom 14 dagar från dagen du mottog ordern. Återbetalningen kommer att genomföras inom 30 dagar från dagen du skickade returen, med samma betalsätt som köpet.

 

Har du beställt produkter från våra Home-kollektioner levereras dessa i en försluten plastpåse. Det är viktigt att denna förslutning är intakt om du vill returnera dessa varor. Produkter från vår klädkollektion kan provas men varorna måste återsändas oförändrade och i säljbart skick med alla etiketter kvar på produkten.

 

Om du vill byta en produkt är det enda möjliga alternativet att skicka tillbaka produkten du är missnöjd med och sedan göra en ny beställning på hemsidan. Vi har tyvärr inte möjlighet att utföra byten av produkten.

 

Returprocedur

Vill du skicka tillbaka varor ber vi dig fylla i returdokumentet som är bifogad i paketet och skicka det med dina varor.

Vänligen skicka ett mejl till epost@lakehouse20.se och uppge ditt ordernummer samt orsak till varför du vill skicka tillbaka varan för att få en förbetald returfraktsedel.

© 2019 by LAKEHOUSE20 AB